2n trimestre *Dossier tema 3*

Dossier tema 3

Resultat d'imatges de dimarts

  1. Fes un resum, acompanyat d'imatges del tema 3. 

 RESUM"La industrialitzacio de les societats Europees"

La Revolucio Industrial.

La revolucio industrial va ser el resultat d'un conjunts de canvis economics i tecnologics que varen tenir lloc a Gran Bretanya a mitjan segle XVII.
Les maquines varen substituir el treball manual, tambe per fer funcionar-les a elles i als ferrocarrils, es va fer servir una nova font d'energia "el vapor".
La revoluci'o Industrial va donar lloc a un nou sistema economic, el capitalisme, va canviar l'estructura de la societat, que es va basar en dues coses en general" la burgesia i el proletariat"els obrers".

 











 La Revolucio Demografica

A partir de la segona meitat del segle XVIII, la poblacio europea va augmentar de manera considerable. El 1750, Europa tenia 140 milions d'habitants, l'any 1800, 187 milions, i l'any 1850 va assolir els 266 milions, aquest augment es diu revolucio demografica

La revolucio demografica va ser per

< L'augment de la produccio d'aliments.
< El millorament de la higiene i els progresos de la medicina, i les grans epidemies varen desapareixer.
< La disminucio de la mortalitat i un augment lleguer de natalitat.

L'esperanca de vida va passar a ser de 38 anys a ser de 50 anys a lo darrer del segle XIX.





La revolucio agricola

L'augment de la poblacio va provocar un augment de la demanda d'aliments,la revolució agrícola, afavorida per l’increment dels preus agraris, va contribuir a la revolució industrial com a subministradora d’aliments per a la població dels naixents centres industrials, com a proveïdora de l’excedent de mà d’obra, com a consumidora de productes industrials i amb la inversió del capital acumulat dels beneficis agrícoles en d’altres negocis com podien ser la indústria o la borsa.
























Comentaris

Entrades populars